Ισμήνης & Κανάρη
55132 Καλαμαριά
2310441942
2310441982

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΙΣ Παιδικές Καρδιές-ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΑΧΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι & υποστηρικτές του Συλλόγου μας

,Αγαπητά μας μέλη ,επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας ζητήσουμε να συμμετέχετε στην λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας. Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα και των κανόνων για την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δράσεις, οι οποίες θα συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου μας. και οι οποίες θα συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογος μας δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση. Τα έσοδά του προέρχονται από τις ετήσιες συνδρομές (10 ευρώ/μέλος), τις δωρεές ευαισθητοποιημένων ατόμων και εταιριών, καθώς και από τις δράσεις μας. Τα δύο τελευταία χρόνια παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, εμείς συνεχίσαμε το έργο μας:Στηρίξαμε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, που ζήτησαν τη βοήθειά μας.

Δημιουργήσαμε νέο εργαστήριο προς όφελος των ατόμων με συγγενείς καρδιοπάθειες .Δωρίσαμε συμπληρωματικό ιατρικό εξοπλισμό στο Ιατρείο Ενηλίκων με Συγ. Καρδιοπάθειες. Ενισχύσαμε το Ιατρείο Ενηλίκων με Συγ. Καρδιοπάθειες με ιατρικό προσωπικό (Ιατρό).Η στήριξή σας για τη συνέχιση του έργου μας είναι πολύτιμη και αναγκαία!

Προμηθευτείτε και πουλήστε τα κουπόνια μας για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος των πασχόντων με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Σε οποίο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε μπορείτε να προμηθευτείτε με προαγορά κουπονιών και κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου.

Για παραπάνω πληροφορίες ή διευκρινήσεις

Όποιος/α φίλος /η, μέλος επιθυμεί να μας στηρίξει, μπορεί να επικοινωνήσει στο 2310.441942 (γραφείο Συλλόγου) Δευτέρα–Παρασκευή 10π.μ.-2μ.μ.

ή στο 6948303828 κα Τσικριτσίδου Νόπη.

Κόστος ανά λαχνό 5€.

H λαχειοφόρος αγορά θα διαρκέσει μέχρι τις 26/2/2022.

Η κλήρωση θα γίνει στο γραφείο του Συλλόγου, στις 27/2/2022, παρουσία δικηγόρου.

Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς είναι πολλά και αναρτημένα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Συλλόγου.

Κάνουμε πράξη την αγάπη μας, αγκαλιάζουμε τις Παιδικές Καρδιές.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΙ !!!

19Ειρήνη Γκιτσάκη, Κώστας Πόπης και 17 ακόμη4 κοινοποιήσειςΜου αρέσει!ΣχόλιοΚοινοποίηση

1 σχόλιο

Προβολή 1 σχολίουΕνεργός

Translate »
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram