Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου έδρασαν ..για τις Παιδικές Καρδιές 10/12/17

Φίλοι μου  είμαι πολύ συγκινημένη από την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώσαν ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου.

Για τον Σύλλογο Παιδικές Καρδιές ήταν εκδήλωση αγάπης  & μια μεγάλη αγκαλιά, που πραγματικά όσοι ήταν μαζί μας ,αυτήν την βραδιά την είδαν την ένοιωσαν όπως κι εγώ.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10/12/2017 στις 6 Βρύσες ,Πολυγύρου.

Εκπλαγήκαμε από την άρτια διοργάνωση, την παρουσία τοπικών παραγόντων, αρχών,Συλλόγων ,του Διευθυντή της ΣΟΝΕ κ.Ευάγγελο Αραμπατζή και πολλών που σίγουρα αυτήν την στιγμή  ξεχνώ.Αυτό που δεν θα ξεχάσουμε όμως,είναι  πως μας αγκάλιασαν όλοι και νοιώσαμε πως πλέον έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή Ελληνικών Λευκόλιθων Χαλκιδικής κ.Δημήτριο Τσακωνίτη που αγκάλιασε τις Παιδικές Καρδιές με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και την υπόσχεση ότι θα βρίσκετε στο πλευρό μας.

Τον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου κ.Μπρουτσά οικοδεσπότη της βραδιάς μαζί με την Πρόεδρο του Σύλλογου Γυναικών Πολυγύρου κ.Ρούλα Αμαραντίδου.

Ότι και να πω θα είναι λίγο από την μεγάλη αγκαλιά που μας πρόσφεραν.

Συγχωρέστε με αν ξέχασα ονόματα των τοπικών αρχών και πολλών άλλων.Θα μας μείνει επίσης αξέχαστη η βραδιά από την μουσική παρουσία με Ιταλικά και Ελληνικά τραγούδια από τον κ.Φαούστο.

Εύχομαι ο Θεός να σας έχει όλους καλά.

Για μια φορά ακόμη απέδειξαν πως ο λόγος της Γραφής έγινε πραγματικότητα Αλλήλων τα Βάρη Βαστάζετε.

 

Ο μαέστρος της ΣΟΝΕ Ευάγγελος Αραμπατζής στην εκδήλωση ”Παιδικές Καρδιές”

paidikes kardies

Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου σε συνεργασία με το Ειδικό Γυμνάσιο Πολυγύρου διοργάνωσαν μία εξαιρετική φιλανθρωπική εκδήλωση για τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Ο Μαέστρος της ΣΟΝΕ Ευάγγελος Αραμπατζής στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

Το αίσθημα της προσφοράς μας, ετούτες τις Άγιες ημέρες γίνεται ακόμη πιο δυνατό, όμως τα παιδιά που πάσχουν από αυτές τις δύσκολες παθήσεις, δεν πάσχουν μονάχα αυτές τις ημέρες αλλά κάθε μέρα του χρόνου. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την κάθε οικογένεια χωριστά (τα παιδιά και τους γονείς), όχι μόνο οικονομικά αλλά ηθικά και ψυχολογικά.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου κα Ρούλα Αμανατίδου και σε όλους τους συνδιοργανωτές της εκδηλώσεως.

Τα εύσημα στην Πρόεδρο του Συλλόγου Β. Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες κα Χρυσούλα Τσικριτσίδου για το θεάρεστο και Ιερό έργο που επιτελεί με συμπαραστάτες και αρωγούς όλους εμάς στην μέγιστη προσπάθειά της, στην επίτευξη του σκοπού, δίνοντας καθημερινή μάχη για τα παιδιά αυτά.

paidikes kardies paidikes kardies