η ΙNTERBUS “μετέφερε “την επετειακή μας δράση στη πόλη μας

Με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα  με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ’’Παιδικές Καρδιές’’ σας ευχαριστούν για την θετική σας ανταπόκριση στο  αίτημά μας, να συνδράμετε στην επετειακή δράση για τα 30 χρόνια του Συλλόγου μας, με τη χορηγία  που αφορά στο κόστος της διαφημιστικής προβολής (ενοίκια) του μηνύματος της καμπάνιας μας, για  την περίοδο από 15/9/21 – 30/9/21, σε λεωφορείο του Ο.Α.Σ.Θ.  

Οι προσπάθειες, αλλά και οι δράσεις μας, έχουν πάντα σαν γνώμονα τα παιδιά & τους ενήλικες με  Συγγενείς Καρδιοπάθειες. 

Όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνεχίζουμε να προσφέρουμε την  αμέριστη συνδρομή και συμπαράστασή μας στα παιδιά και στις οικογένειές τους, στο μεγαλύτερο  δυνατό βαθμό. 

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε οικογένειες που ζητούν την βοήθειά μας & να  καλύπτουμε τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό στα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης μας, προς όφελος  των ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες. 

Τα έσοδα από τις δράσεις μας διατίθενται για την στήριξη αδύναμων οικονομικά οικογενειών που  βιώνουν καθημερινά την δυσκολία και αγωνία να παρέχουν στους οικείους το αυτονόητο, την ιατρική  περίθαλψη. 

H έμπρακτη συμπαράστασή σας στα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες μας συγκινεί και μας δίνει  ελπίδα, ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης πορευόμαστε έχοντας  δίπλα μας αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το έργο του Συλλόγου μας. 

Σας Ευχαριστούμε από Καρδιάς που γίνατε αρωγοί των στόχων μας με την ευαισθησία, & την  υποστήριξη σας. 

Η INTERBUS ενώνει τις δυνάμεις της για να πάλλονται με αισιοδοξία οι ’’Παιδικές Καρδιές’’ Υπάρχουν κάποιες καρδούλες που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να συνεχίσουν να χτυπούν. 

Χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας. 

Με εκτίμηση, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο